Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️

Našich TOP 5 produktů pro letošní léto

Přidat na hydrataci, nezapomínat na SPF ochranu, pořádně ji ze sebe smýt... Rad, jak se o pleť v létě starat, je všude spousta (a všechno zmíněné je pravda). ⁠

Když chce však žena sáhnout po přírodních produktech, často se v nabídce začne ztrácet. Proto jsme se vás dnes rozhodly inspirovat svými tipy na konkrétní poklady, do nichž jsme se toto léto zamilovaly. 💚⁠

blog-tipy-na-letni-prirodni-kosmetiku

 

1. VODĚODOLNÁ ŘASENKA ERE PEREZ

Ženy, tohle je unikát ve světě přírodní dekorativky! Řasenka, na kterou se opravdu můžete spolehnout, ať už dovádíte ve vodě nebo se koupete ve vlastním potu. Garantujeme, že i kdyby na vás roztálo úplně vše, voděodolná řasenka Ere Perez zůstane jako jediná na svém místě. Příjemným bonusem budiž i to, že se s ní velmi dobře pracuje - absolutně nežmolkuje a nedrolí se.

Až si budete dumat hlavu nad tím, čím ji na konci dne odlíčit, máme pro vás rovnou dva tipy. Pokud preferujete nemastné odličovače ala micelárka, zkuste bezolejový odličovač očního make-upu Dulcia. Máte-li rády dvoufázové produkty, které oční okolí hezky zvláční, pak vám bude vyhovovat dvoufázový odličovač očí Biorythme.

 

 

2. ROZJASŇUJÍCÍ ESENCE HEMPTOUCH

Hydratační rozjasňující esence je váš nejoblíbenější produkt od Hemptouch. Není divu. Jestli by se něco dalo nazvat "vodou živou" pro vaši pleť, byla by to právě tahle kouzelnice. Pleť po ní zůstane dokonale šťavnatá, zpevněná a do hloubky hydratovaná.⁠ A právě pro své hydratační účinky se esence výborně hodí do letních dnů. Využijete ji totiž pod SPF krémy, které mohou vysušovat. Sluníčko rovněž vysušuje. A esence vodu do pleti perfektně doplní.

Esence má tekutou, lehkou konzistenci, okamžitě se vpíjí do pokožky. Nežmolkuje a bez problémů se na ni dá vrstvit krém, olej nebo make-up. Je vhodná pro všechny typy pleti.

 

 

3. TĚLOVÝ OPALOVACÍ KRÉM SPF 30 ECO BY SONYA

Někdo o tomto krému říká, že vysušuje, někomu nevyhovuje bílý film. Za nás ale musíme říct, že je to ten nej SPF krém, který jsme vyzkoušely. Sedí nám jeho nemastná, sametová textura a intenzita bílého filmu je za nás také úplně v pohodě. Dá se bez problémů rozetřít do ztracena. Je skvělý i pro citlivky, ekzematiky a miminka. Mažeme se jím celá rodina.

Když vyrážíme k vodě, rády jej používáme i na obličej. Sonya má sice pro tento účel přímo pleťový krém s SPF, máme ale zkušenost, že tělový SPF krém lépe a déle drží. Bodejť by ne, když je voděodolný. Rovněž nám vyhovuje jeho neutrální vůně, která je našim nosíkům příjemnější, než dost specifická vůně pleťového SPF od Eco by Sonyi.

Pokud vás zajímá, na co si dát pozor při výběru správného opalováku, začtěte se do tohoto článku.

 

 

4. HYDROFILNÍ MYCÍ OLEJE ANELA

Pravidelné používání SPF je chvályhodné, nezapomínejme však každý den dostat jeho zbytky z kůže pryč. Skvělé jsou k tomuto účelu mycí hydrofilní oleje na tělo, které se při kontaktu s vodou mění v nevysušující, jemné mléko.

Za bezkonkurenční považujeme ty od Anely. Vyzkoušet můžete Umyju něžně - nejjemnější mycí olej, co známe. Žádné éterické oleje, aktivní látky nebo potenciálně dráždivé složky. ⁠Slast pro citlivky, ekzematiky, nejmenší miminka. Jeho starším bráchou je potom Umyju miminka vonící po zklidňující levanduli.

 

 

5. TĚLOVÉ MLÉKO PRISTINE FOREST HEMPTOUCH

Pristine Forest je to nejlehčí, ale zároveň nejvíce hydratační přírodní tělové mléko, které známe. Nejlepší na něm je, že ho můžete využít na milion způsobů. Na pleť místo pleťového krému, po slunění, po holení, k rychlému promazání dětí, mužů i sebe.⁠ Mléko okamžitě zklidní vysušenou, atopickou a zánětlivou kůži. Na obličeji je příjemné, neucpává póry⁠ a dělá hezky šťavnatou pleť. ⁠

Jestli jste mléko dříve zkoušeli a nevonělo vám, doporučujeme mu dát ještě šanci. Nově je obohaceno o esenciální oleje z levandule a vavřínu.

 

 

- Kristi & Liduš