Hodnocení obchodu

5,0 524 hodnocení
Přidat hodnocení
5
522x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DM Avatar autora | 19.12.2018
Avatar autora | 18.12.2018
OH Avatar autora | 17.12.2018
Rychlost,milé jednání,hezky zabalené,určitě chci vyzkoušet i jiné produkty
MP Avatar autora | 17.12.2018
MT Avatar autora | 17.12.2018
Jsem velice spokojená. Milá komunikace, krásně zabalené, s osobním poděkováním ručně (!!) napsaným, což mě potěšilo. Líbí se mi záměr obchodu nabízet pouze přírodní a ekologické výrobky.
TS Avatar autora | 17.12.2018
Zboží dorazilo v pořádku, navíc krásně zabalené. Osobní přístup už se jen tak nevidí, udělalo mi to obrovskou radost.
SF Avatar autora | 17.12.2018
Super komunikace. Produkty byly pro kamarádku a je spokojená. Vše perfektní.
VK Avatar autora | 17.12.2018
velká spokojenost
ZV Avatar autora | 16.12.2018
Byla jsem velmi spokojená s nákupem.Perfektní komunikace.Nádherné balení a rychlé dodání zboží.
DS Avatar autora | 16.12.2018
JB Avatar autora | 16.12.2018
ZM Avatar autora | 16.12.2018
opravdu krasne, kvalita i pristup, dekuji
HB Avatar autora | 13.12.2018
Je pokaždé milé od tohoto obchodu něco dostat, jednak jde o kvalitní zboží, jednak je balíček tak krásný a je vidět, že zboží bylo zabaleno s láskou a pozorností ke každému zákazníkovi. Děkuju moc, budu se vracet. :-)
SR Avatar autora | 13.12.2018
Velice vstřícné jednání, skvělý přístup. Je vidět zájem o každého jednotlivého zákazníka. Krásně zabalená objednávka s osobním věnováním. Vřele doporučuji
J Avatar autora | 12.12.2018
Nikdy jsem hodnocení nepsala, ale tohle si zaslouží pozornost. Osobní jednání, originální balení, které potěší. Kdo to vyzkouší, tak pochopí. Za mě super ????
AD Avatar autora | 12.12.2018
Krásně zabaleno,ručně psaný vzkaz velmi potěšil. Rychlé vyřízení, vše super!
Avatar autora | 12.12.2018
Osobní přístup, krásně zabaleno s ručně psaným vzkazem... prostě božííí :)
MH Avatar autora | 11.12.2018
MG Avatar autora | 11.12.2018
Doručení prakticky obratem, balíček krásně zabalen a příjemné poselství uvnitř ????
PB Avatar autora | 11.12.2018

Stránka 1 z 27 , položek celkem: 529

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.