Vítejte na Borůvkovém kopečku, kouzelném místě plném čisté přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. ❤️ Vaše borůvkové holky, Kristi a Liduš

Hodnocení obchodu

5,0 2397 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2387x
4
7x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.1.2022
+ Rychlé dodání, krásně zabalené i se vzkazem pro lepší den.

Avatar autora Iva Štěpánková | 22.1.2022
Úžasný obchod s osobním přístupem!
P Avatar autora Pavla | 21.1.2022
S Avatar autora Stáňa | 20.1.2022
S produktem jsme moc spokojené budem objednávat znovu.Krasna jemná pleť úžasné.Byly jsme překvapení.
Avatar autora Veronika Čechová | 19.1.2022
Můj nejmilejší e- shop. Skvělá komunikace, rychlost a bezkonkurenční, pečlivé poradenství. Můžu se spolehnout, že je složení produktů důkladně prověřené.
Avatar autora | 18.1.2022
Avatar autora | 18.1.2022
Avatar autora | 18.1.2022
K Avatar autora Klára | 17.1.2022
Skvělá komunikace, rychlé dodání a krásné věnování:)
Avatar autora | 17.1.2022
Avatar autora | 17.1.2022
Naprostá spokojenost, milé, osobní, profesionální jednání. Doporučuji vsem!!!
P Avatar autora Petra | 15.1.2022
Jako vždy super
L Avatar autora Lucia | 15.1.2022
Pro mne nejlepší eshop, široký výběr zboží s prověřenou kvalitou, možnost poradenství vhodných produktů i rychlost odeslání. Ráda se sem vracím.
Avatar autora | 13.1.2022
+ Osobní přístup

NL Avatar autora Nováková Lenka | 13.1.2022
Jako vždy spokojenost.
K Avatar autora Kateřina | 12.1.2022
Moc ráda u vás nakupuji. Skvělé produkty a osobní vzkaz v balíčku vždy potěší.
Avatar autora | 12.1.2022
L Avatar autora Lucie | 7.1.2022
Naprosto úžasné, jsem nadšená a moc spokojená! Sem se prostě ráda vracím.
Avatar autora | 5.1.2022
Vždy maximální spokojenost. Mohu jen a jen doporučit:)
Avatar autora | 5.1.2022
+ oceňuji možnost doručení mezi svátky, vše mi došlo a potřebovala jsem nutně doplnit
+ osobní vzkaz vždy potěší

Stránka 1 z 121 , položek celkem: 2404

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné