Hodnocení obchodu

4,9 157 hodnocení
Přidat hodnocení
5
153x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 22.1.2018 12:36
Krásně zabalené a ještě s milým vzkazem.
| 22.1.2018 12:17
Výborné, doporučuji. Krásné balení a vzkaz! Opravdu pěkné a zdvořilé zacházení se zákazníky
| 22.1.2018 12:12
Moc děkuji super domluva rychlost dodání :) Balilček udělal opravdu radost :)
| 22.1.2018 12:06
Skvělá komunikace, balíček perfektně zabalený a k tomu milý vzkaz :-). Jsem naprosto spokojená a určitě to nebyl můj poslední nákup.
| 21.1.2018 12:20
Krásný e-shop a milá slečna provozovatelka. Vše v pořádku. Pouze jsem na balíček dlouho čekala, což byla ale chyba České pošty. Nevyhovuje mi doručování přes kurýra a všichni víme, jak ČP funguje... To je tak jediné, jinak vše v naprostém pořádku.
| 16.1.2018 19:58
Maximální spokojenost s produkty Navia. Nelze než všem doporučit. Skvělý obchod, rychlé doručení na pobočku Zásilkovny, nádherně zabaleno :-)
| 16.1.2018 15:20
Super a to milé poděkování za nákup napsané přímo na krabičce
| 10.1.2018 11:38
+ Krásně zabaleno :)

| 9.1.2018 12:10
Nakupovala jsem poprvé - minerální stíny (na základě předchozího vzorečku jiné barvy) úžasné, barvu na vlasy s hennou jsem zatím nevyzkoušela, ale na základě dřívějších zkušeností s podobnými přípravky věřím, že vše bude v naprosté pohodě dle očekávání. Balíček odeslán s osobním vzkazem a srdíčkem-takže s láskou :)
| 8.1.2018 14:13
Naprostá spokojenost, ráda nakoupím znovu.
| 8.1.2018 07:35
Jedno z mnou zvolených mýdel sice nebylo k dispozici (teď tuším proč ????),ale nebyl nejmenší problém vybrat náhradu. I přesto,ze jsem zvrtala objednávku, komunikace byla vstřícná a vše vyřešeno a zasláno obratem-a to v predvanocnim case???? skvělý obchod,kam určitě zavitam opakovaně. A výrobky jsou geniální !
| 8.1.2018 07:08
+ Na první pohled je vidět osobní péče o balíček, krásné balení a milý vzkaz.
+ Na to, že jde o čistě přírodní produkty, jsou téměř za hubičku.
+ spolupráce se slovenskými značkami

| 8.1.2018 06:55
Jedním slovem? - ÚŽASNÉ Dvěma slovy? - NAPROSTÁ SPOKOJENOST :-)
| 8.1.2018 06:15
Nejkrásněji zabalené balíčky s tou nejlepší přírodní kosmetikou a nejmilejší prodávající co znám.. Doporučuji všemi deseti :-)
| 7.1.2018 15:16
Naprostá spokojenost.
| 7.1.2018 14:36
Rychlé dodání, pěkně zabalené i s osobním vzkazem. Vše, co jsem objednal, bylo skladem. Maximální spokojenost, doporučuji.
| 7.1.2018 13:36
Spokojena
| 7.1.2018 13:23
Osobní přání a krásně zabalený balíček, doporučuji :)
| 7.1.2018 11:38
S výrobky i obchodem jsem max.spokojená. Vřele doporučuji!!!
| 7.1.2018 11:03
Kvalitní zboží Rychlé dodání Nádherně zabalený balíček - s láskou ❤
| 1.1.2018 14:00
+ Kvalitní, přírodní zboží.
+ spolehlivost
+ rychlost dodání

| 29.12.2017 18:46
+ rychlé a kvalitní služby, balení rovnou dárkové - lze jen chválit

| 29.12.2017 11:02
Osobní vzkaz, krásné balení, skvělá kosmetika.
| 28.12.2017 16:38
+ kvalitní zboží
+ osobní přístup
+ rychlé jednání
+ informace o zboží jež momentálně není na skladě

velká spokojenost
| 26.12.2017 19:15
+ hezké balení
+ rychlost dodání
+ komunikace

| 25.12.2017 20:59
+ Perfektní, rychlá a milá komunikace
+ Ochota paní majitelky
+ Rychlé dodání
+ Úžasné balení

| 25.12.2017 13:05
+ Výběr
+ Cena
+ Doba doručení
+ Vyřízení objednávky
+ Zásilkovna

| 21.12.2017 18:57
+ rychlý dodej
+ krásný vzkaz
+ keramická mýdlenka neporušená

Přátelská komunikace kdykoliv potřebuji radu a super rychlý přístup. Zboží mi přišlo hned za dva dny. Kvalitní a samozřejmě přírodní výrobky. Nenakupuji zde naposled.
| 18.12.2017 15:52
+ Spolehlivý obchod
+ Rychlé dodání

| 16.12.2017 09:14
+ Široký sortiment přírodní kosmetiky kde cena odpovídá kvalitě
+ Rychlé dodání zboží
+ Krásně zabaleno, potěší každou ženu

Široký výběr přírodní kosmetiky, přehledná stránka, takže všechno jednoduše vyhledáte. Zboží máte velmi rychle doručeno. Jsem s obchodem i s produkty naprosto spokojená
| 15.12.2017 18:33
+ zajímavý výběr, zboží nádherně a s péčí zabalené

| 15.12.2017 15:45
Výborná zkušenost. Balíček dorazil obratem a zboží v něm bylo krásně zabaleno:)
| 15.12.2017 08:28
Absolutně bez problému, nádherně zabaleno. Komunikace skvělá. Nemám co vytknout.
| 14.12.2017 11:37
+ rychlé vyřízení objednávky
+ velmi milá a příjemná komunikace

| 11.12.2017 11:02
+ Absolutně super obchůdek

| 11.12.2017 09:45
+ Krásně osobně zabalený balíček, radost rozbalovat.

| 9.12.2017 09:22
+ Nádherně zabalený balíček, voňavý, s osobním vzkazem psaným ručně. Dokonce ho ukazuju každému, jako příklad toho, že to jde i jinak.
+ Zatím jsem vyzkoušela jen olejíček, ale je příjemný, nedráždí.
+ Určitě to nebyl můj poslední nákup.

| 6.12.2017 09:27
Zboží dorazilo v pořádku a včas, krásně zabalené. Za mě velká spokojenost s tuhým šamponem Navia! Určitě budu nakupovat častěji.
| 5.12.2017 14:45
krásně zabalené a výrobky úžasné
| 4.12.2017 17:00
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé dodání
+ Příjemný výběr přírodních produktů

Borůvkový kopeček mám moc ráda. Nakupovala jsem tam již 3x a nikdy jsem neměla žádný problém. :)
| 22.11.2017 10:34
-krásně zabalený balíček s osobním vzkazem, to vždy potěší :) -velký výběr přírodní kosmetiky, rychlé dodání
| 15.11.2017 10:23
+ rychlé dodání
+ krásně zabaleno

| 14.11.2017 23:14
+ Rychlost
+ Bezproblemova komunikace
+ Kasne zabalene s osobnim vzkazem a darkem navic.

S takovym pristupem prodavajici si clovek snadno vytvori zavislost na nakupech v tomto obchode. :)
| 26.10.2017 20:00
+ Rychle jednani, krasne zabalene zbozi, vzorek zdarma
- Nekolik vyrobku, ktere jsem chtela koupit nebylo skladem

Urcite znovu rada nakoupim
| 22.10.2017 20:08
+ úžasný zážitek. osobní vzkaz na krabičce, voňavý balíček, super produkty

úžasný zážitek. osobní vzkaz na krabičce, voňavý balíček, super produkty
| 11.10.2017 06:45
+ potěšilo mě jakým stylem byl balíček zabalen

| 25.9.2017 13:49
+ Krásne balenie
+ Milá komunikácia
+ Rýchl dovoz

| 24.9.2017 11:04
Super...maximální spokojenost. Po otevření krabičky překvapivě krásně zabaleno. Nenakupuji u vás naposledy :)
| 22.9.2017 10:30
+ Kvalitni prirodni kosmetika, rychla expedice a krasne zabalene balicky, s osobnim vzkazem, radost pohledet.

| 19.9.2017 19:41
Velmi milý eshop
| 31.8.2017 17:32
Balíček přišel krásně stylově zabalený s osobním věnováním, což mě velmi mile překvapilo a potěšilo. Kosmetika hezky voní a je moc příjemná.
| 28.8.2017 13:10
Výborný obchod, super rychlé vyřízení a dodání. Naprosto vynikající zinková mastička, která konečně vyřešila moje kožní problémy. Moc děkuji.
| 25.8.2017 13:42
Skvele, netradicni zbozi, nasla jsem spoustu zajimavych produktu, ktere chci zkusit sama, nebo ktere se hodi jako darky. Skvela komunikace, jedno male nedopatreni se hned vysvetlilo, doporucuji vsem k vyzkouseni.
| 22.8.2017 13:47
+ paní byla velmi ochotná i při přidání produktů do stávající zaplacené objednávky, moc si toho vážím

| 25.6.2017 10:34
+ Jediný obchod, kde se dá pořídit produkt na podporu růstu vousů
- Spousta produktů nedostupných

Stojí za vyzkoušení Doporučuji
| 13.6.2017 06:58
Krásně zabalené zboží, radost rozbalit.
| 11.6.2017 18:33
+ voňavá přírodní kosmetika
+ krásné balení a osobní poděkování za nákup
- nemá

Opravdu doporučuji
| 23.5.2017 13:55
+ Ochota a neuvěřitelná vstřícnost k zákazníkovi.
- Žádné

Nakoupila jsem v tomto obchodě, protože má velmi kladné hodnocení a opravdu to tak je.
| 21.5.2017 14:16
+ Přírodní kosmetika. O web je staráno s láskou, stejně tak i opravdu zabaleno. :)
+ Moc hezké a příjemné nakupování.

Moc mě potěšilo krásné zabalení se vzkazem od paní/ slečny :) Doporučuji.
| 11.5.2017 23:24
+ Rychlost vstricnost
- Zadne

Vrele doporucuji
| 6.5.2017 11:10
+ jedinečný sortiment
+ odběr na Zásilkovně
+ milý přístup

Můj první a určitě ne poslední nákup v tomto úžasném obchodě. Krásně zabaleno s milým vzkazem a dárečkem k nákupu.
| 22.4.2017 21:48
+ Osobni prisrup, moznost konzultovat, rychle dodani, krasny balicek
- Nevim

Perfektni
| 14.4.2017 10:17
Bleskové dodání, milé jednání a hezky zabaleno. Jde vidět, že práci dělají s láskou :)
| 13.4.2017 19:52
+ Rychlost
- Nevim o zadnych

Dodano v poradku, rychle a opravdu baleno s laskou :)
| 16.3.2017 08:22
+ - výběr nabízených značek / sortiment
+ - skvělá komunikace a ochota poradit při výběru
+ - při větší objednávce poštovné zdarma

Příjemný e-shop se zajímavým sortimentem. Jednoznačně doporučuji.
| 6.3.2017 13:25
+ přehlednost

| 4.3.2017 16:52
+ Je to jediné místo, kde lze na českém trhu zakoupit mnou poptávané zboží.
+ Překvapivě rychlé dodání zboží.
+ Spousta kvalitní přírodní kosmetiky na jednom místě.

Velmi příjemný eshop s přírodní kosmetikou, na který se ráda vracím i v případě, že momentálně nic nesháním. Překvapivě rychlé dodání a nádherné, pečlivé zabalení jsou příjemným bonusem.
| 20.2.2017 16:27
+ zaujimave prirodne kozmeticke produkty
- produkty v obchode su v malom baleni za vysoke ceny

V obchode mozete kupit kvalitnu prirodnu kozmetiku
| 20.2.2017 13:53
+ slečna provozující obchod je velmi vstřícná a ochotná poradit s výběrem produktů.

| 19.2.2017 13:46
+ Kvalitní zboží

V Blueberry Hill najdete opravdu kvalitní kosmetiku,stojí za to ji vyzkoušet . Dodání objednávky bylo neskutečně rychlé, jeden den odpoledne jsem objednala a druhý den ráno jsem měla balíček doma.Objednané věci přišly zabalené v krabici,která byla vevnitř vystlaná, aby se nic nerozbilo mluvilo a navíc bylo veškeré zboží zabalené do růžového papíru a zalepené srdíčkovou samolepkou,což mě moc potěšilo. Navíc si dala majitelka tu práci a na fakturu ještě připsala osobně, že děkuje za objednávku. Blueberry Hill tedy vřele doporučuji.
| 12.2.2017 22:00
Nabídka výjimečného kosmetického zboží, dobrá komunikace, ochota, vstřícnost a ten nejkrásněji zabalený balíček, co jsem dosud dostala. :-)
| 12.2.2017 13:19
Nakup probehl naprosto v poradku! Rychla doprava zbozi. Krasne baleni, ktere mi nakup jeste vic zprijemnilo. Plus jsem v krabicce nasla vzorecek dalsiho produktu, ktery obchod nabizi. Za me 100% spokojenost! Jen tak dal a myslim, ze bude mnoho spokojenych zakazniku.
| 12.2.2017 13:14
Vše na jedničku s hvězdičkou. Blesková komunikace i dodání. Zboží bylo úžasně zabalené a udělalo mi velkou radost. Těším se na další nákup.
| 10.2.2017 19:42
+ přírodní kosmetika, velký výběr

| 6.2.2017 21:26
+ Přehledny, příjemný obchod

| 6.2.2017 06:22
+ kvalitní přírodní kosmetika,velice příjemná komunikace

| 1.2.2017 18:35
Perfektní komunikace, krásně balené zboží a hlavně přírodní produkty, které opravdu pomáhají. Vřele doporučuji! :-)
| 24.1.2017 13:16
+ velká nabídka sortimentu
+ rychlá odpověď na můj dotaz

Tento obchod bych doporučila všem . Příjemná a velmi ochotná paní Kristinka Brtišová která ochotně poradí co by bylo na problém nejlepší.
| 24.1.2017 13:06
+ Jediné místo, kde prodávají Lucy minerals
- žádné

Pěkný výběr přírodní kosmetiky, po vyzkoušení vzorečků minerálního makeupu od Lucy minerals budu určitě kupovat plné balení, jen co mi vzorky dojdou :)
| 10.1.2017 11:07
+ skvělé výrobky
+ přehlednost eshopu
+ milá komunikace a osobitý přístup

V obchůdku jsem nakupovala poprvé, ale určitě ne naposledy. Jsem spokojena jak s výrobky, tak s přístupem a komunikací. Vše na výbornou, rychlé dodání, úžasně zabalený balíček. Obchod doporučuji.
| 27.12.2016 12:46
+ kvalitni kosmetika krasne zabalene i s podekovanim za nakup rychle dodani nakoupila jsem na doporuceni dcery a jsem velmi spokojena i s pristupem a ochotou
- zadne

vsem doporucuji
| 21.12.2016 17:25
+ Originální věci
+ Úžasně zabaleno
+ Poprvé jsem měla na faktuře ručně napsané poděkování za nákup, příjemné :-)

Potěšení pro tělo i duši
| 20.12.2016 18:54
+ 1. rychlost dodání. krásné balení
+ 2. na doporučení známých

vřele doporučím obchod svým známým
| 5.12.2016 21:06
+ Přehled stránek, výběr kvalitních produktu, doba dodání, krásně zabalený balík, osobní vzkaz

Úžasné produkty za příznivou cenu, doba dodání rychlá, balení naprosto krásné a osobní vzkaz moc potěší. Můj první nákup a rozhodně ne poslední, moc se mi tento nákup a obchod líbí, těším se na další objednávku!
| 2.12.2016 11:58
+ Přehledné vypsané slozeni, použití, pro koho je výrobek vhodný.
+ Značku Akamuti jsem našla v ČR pouze v tomto obchodě. Líbí se mi, portfolio a ze toho na e-shopu neni přehršle..
- Nic

Ta nádhera, kdyz jsem otevřela balicek.. nečekala jsem to, musela jsem si to vyfotit. To nebyl jen balicek. To byl dárek..
| 30.11.2016 11:12
V obchodě nakoupila moje dcera - ne poprvé. Je jí 14 let, tak nákupy hradím a vyzvedávám já :-) Velmi mile mě překvapil osobní vzkaz majitelky, expedice.... ??? na faktuře. S přáním - nevím již čeho :-) - rozhodně něčeho milého :-) To je ta cesta!!!! ::::-----))))) Mějte se všichni prímově. Simona Seifertová
| 25.11.2016 15:26
+ Zajimave a nove znacky prirodni kosmetiky.

Obchod nabizi zajimave znacky kosmetiky, velmi prijemna a komunikativni majitelka, ktera ochotne odpovi na pripadne dotazy. Zbozi dodano druhy den. Urcite doporucuji!
| 1.11.2016 22:33
+ Úžasné zboží,skvělá komunikace,nádherně zabaleno,dokonalost.
- Na žádné jsem nenarazila

Všem moc doporučuji ... budu nakupovat pravidelně a moc ráda dal, jsem naprosto spokojená.
| 23.10.2016 12:18
+ Velmi milé a bleskové jednání

| 17.10.2016 11:24
+ Kvalitní zboží, naprosto skvělý zákaznický servis, nádherné balení.
- Žádné

Vřele doporučuji, slečna Kristína je úžasná a z nákupu máte skutečně radost. Určitě se vrátím.
| 5.10.2016 14:44
+ Vše proběhlo velmi rychle a v naprostém pořádku
- žádné jsem nezaznamenala

Doporučuji na 100%
| 4.10.2016 16:17
+ Velmi rychlá doba dodání
+ Ve srovnání s jinými e-shopy tohoto typu velmi příznivé ceny
+ Balíček estetický a "ekologicky" zabalen (žádné plastové folie)
+ Vzorek zdarma
+ Milý osobní vzkaz od majitelky e-shopu
- Nevím, na žádné jsem nenarazila

Jednoznačně doporučuji.
| 4.10.2016 15:18
+ Jedinečná přírodní kosmetika značek, které jiné obchody ani nenabízejí.

Skvělý obchod, na mé dotazy bylo odpovězeno do několika hodin a to i o víkendu. Objednávka dorazila krásně zabalená i s malým dárečkem navíc. Doporučuji všem, co mají rádi přírodní kosmetiku a milý přístup.
| 2.10.2016 13:21
+ Vstřícnost a komunikace
+ Přehlednos
+ Doba doručení
- NEMÁ

| 23.9.2016 12:18
+ Kvalitní přírodní kosmetika a přehlednost.
- nevím

Dlouho hledám obchod s přírodní kosmetikou, kde mají výrobky na pleť, líčení, sprcha apod. Tady to mají super, všechno na jednom místě, velmi kvalitní. Rychlá komunikace a doprava, nehledě na balení (krásné a voňavé). Určitě objednávám znova, je vidět, že tomu dávají i "něco" navíc :) Konečně jsem našla kosmetikou, která mi vyhovuje na problematickou pleť (a že jsem toho vyzkoušela).
| 20.9.2016 12:38
Tento obchod vrele doporucuji. Provozuje ho uzasna zena která nema problem poradit. Snazi se vyjit vstric. Skvela komunikace. Krasne zabalene a kvalitni prirodni kosmetika.
| 19.9.2016 17:36
Balicek dorazil hezky zabaleny a s peknym vzkazem. S tim jsem se jeste nesetkala. Proto doporucuji!
| 8.9.2016 18:31
+ výborné zboží, skvělá komunikace, rychlé dodací lhůty
- snad jen vyšší ceny za zboží

doporučuji
| 18.8.2016 09:31
+ Určitě je to skvělá a příjemná komunikace
- Nejsem si jich vědoma

Velmi příjemní místo k nákupu
| 13.8.2016 09:38
+ Zbozi, ktere se jinde v CZ neda koupit. Rychlost vyrizeni objednavky. Prijemna komunikace s majitelkou obchodu. Zbozi prislo krasne zabalene, mily byl i darek k objednavce. Potesila i osobni poznamka dopsana rukou na fakture.

Nakup rozhodne doporucuji. Jediny drobny nedostatek byl v kremu na oci. Trochu kremu pri transportu pravdepodobne vyteklo a zaspinilo krabicku a tim se odlepila etiketa. Urcite to nebyl muj posledni nakup v tomto obchode a rada se sem budu vracet.
| 30.7.2016 12:30
+ Rychlost dodání, ručně napsaný vzkaz a vzorečky navíc. Je vidět, že slečnu/paní baví to, co dělá.
- Žádné

| 26.7.2016 08:10
+ kvalitní přírodní kosmetika, balíčky jsou vždy hezky zabalené a ke každé objednávce dostanu vzoreček nové kosmetiky zdarma a ručně psané poděkování za objednávku

doporučuji všem, kdo hledají kvalitní přírodní produkty a navíc v době neosobních e-shopů mají přece jen rádi individuální přístup obchodníka
| 24.7.2016 16:49
+ kvalitní kosmetika
+ dobré ceny

| 21.7.2016 23:06
+ milá majitelka je garancí kvality a úžasné zákaznické péče

úžasná zákaznická péče, kvalitní produkty, kvalifikované poradenství, krásné balení objednávek :)
| 18.7.2016 19:10
+ Vstřícnost ke kupujícímu
- nevím

Co jsem objednala, jsem dostala včas a v pořádku. Spokojenost Doporučuji
| 12.7.2016 11:28
+ velmi příjemný eshop, jasný a přehledný.
- dle mého názoru žádné slabiny nemá.

Velmi milá komunikace, zboží jsem měla hned po víkendu a vše perfektně zabalené + malé vzorečky jako pozornost. Opravdu velmi ráda DOPORUČUJI
| 11.7.2016 18:20
+ produkty jsou z přírodních materiálů, což je velké plus
+ všechno bylo krásně zabaleno, dokonce s milým vzkazem od paní majitelky :)
- nic

Z celého nákupu jsem nadšená, jaké produkty jsem našla, jak bylo dodáno. Prostě naprosto super a určitě nakoupím znovu :)
| 11.7.2016 10:39
+ Velice milá a ustřetová komunikace

Jednoznačně doporučuji, krásne zboží, fajn ceny, perfektní komunikace.
| 7.7.2016 13:21
Velice příjemná zkušenost. Zboží přišlo v pořádku, krásně zabalené a s velmi milým vzkazem :) . Určitě budu objednávat znovu.
| 1.7.2016 11:16
+ Zboží bylo krásně zabalené, moc mě potěšily vzorečky, díky kterým uvažuji o zakoupení těchto produktů. Mile mě potěšil vlastnoručně napsaný vzkaz na faktuře, je to takové osobní a jinde jsem se s tím nesetkala :) Pasta na zuby je skvělá a určitě uskutečním další nákup.
- Je možná škoda, že neexistuje nějaký krámek nebo alespoň kamenná výdejna nejlépe v Praze, kde by si člověk zboží vyzkoušel a následně vyzvedl a tím by také ušetřil za poštu. Zubní pasta, kterou jsem zakoupila, byla za skvělou cenu (112,-), ale skoro polovinu té ceny stála navíc pošta, což může někoho odradit od nákupu. Jinak žádné jiné negativum ;)

| 29.6.2016 17:59
+ Rychle doruceni
+ Prehlednost
- ZADNE

Urcite doporucuji, dokonce prijde i par vzorecku a zbozi je krasne zabaleno. Ocenuji spolupraci se zasilkovnou, ktera zbozi rychle doda a dokonce i blizko bydliste. Urcite objednam brzo znovu.
| 20.6.2016 13:44
- Českou poštu

Super
| 17.6.2016 20:46
+ prirodne produkty

| 14.6.2016 11:12
+ Přírodní produkty nejvyšší kvality.
- Hodně položek vyprodaných.

Skvělý
| 14.6.2016 10:42
KRÁSNĚ ZABALENO, MILÉ VZOREČKY
| 13.6.2016 18:50
+ Skutečně přírodní kosmetika
- Žádné

Perfektní nákup, zboží krásně zabaleno, zdarma vzorecky ostatních produktů, určitě si zde objednám znovu
| 12.6.2016 22:15
+ Nadstandardní komunikace
+ Milý přístup
+ Ochota a vstřícnost
+ Slušný výběr kosmetiky
+ Rychlost odeslání balíčku
+ Balíček krásně zabalen
+ Vzorečky přiloženy bez vyžádání

Vstřícný osobní přístup a dobrý výběr přírodní kosmetiky mě vždy znovu přesvědčí o tom, že se do obchůdku Blueberry Hill vyplatí vracet. :) Všem vřele doporučuji. <3
| 4.6.2016 23:43
+ Darček pri každom nákupe :)

Doporučujem
| 3.6.2016 15:13
+ Zajímavá nabídka zboží, hezké a přehledné stránky, možnost objednání vzorku
- žádné

| 3.6.2016 14:47
+ Přírodní produkty za příjemné ceny, vynikající komunikace, bleskové dodání + vzorky za nákup zdarma. Balíček byl krásně zabalen.

Rozhodně doporučuji.
| 1.6.2016 09:28
+ Majitelka je velice milá a příjemná

Jednoznačně doporučuji
| 31.5.2016 14:01
+ Levně,rychle

| 31.5.2016 10:22
Tento obchod bych doporučila, pěkné přehledné stránky e-shopu, zboží krásně zabalené s milým přáním na faktuře.
| 30.5.2016 19:51
+ luxusně zabaleno
+ vzorečky jako dárek
+ velmi rychlé zaslání
+ kvalitní zboží

| 27.5.2016 12:28
+ přírodní kosmetika a přehledné složení
- nic

Vynikající!
| 27.5.2016 06:47
+ Moznost vyzvednout balicek v zasilkovne. Za par vzorecku v minimalni hodnote jsem nebyla ochotna platit drahe postovne.

Velmi prijemny nakup. Na fakture rucne napsane podekovani za nakup a navic byly v balicku prilozene dalsi vzorecky.
| 25.5.2016 13:48
Obchod prodává přírodní léčivou kosmetiku v BIO kvalitě. Výrobky vypadají velmi pěkně a hlavně - pomáhají. Zakoupila jsem Zinkovou mast a opravdu se nestačím divit a to už jsem předtím vyzkoušela kdeco. Komunikace s obcho- dem je velmi dobrá, balíček přišel pěkně zabalený, uvnitř byla jako tlumící složka použita dřevitá vata - prostě EKO. Byl přilo- žen reklamní leták a pozor - nabízejí i léčebnou kosmetiku pro domácí mazlíčky! Vše dělané bez konzervantů. Vřele deporučuji.
| 23.5.2016 10:55
+ Pečivý výběr přírodní kosmetiky
+ Poštovné zdarma nad částku 699 Kč
+ Balíček přišel velmi pečlivě, nádherně zabalen včetně vzorků zdarma

Malý obchod s pečlivým výběrem přírodní kosmetiky, která se jinak hůře shání. Určitě se vrátím.
| 20.5.2016 10:28
+ Netradiční nabídka a skvělá komunikace

Doporučuji!
| 20.5.2016 09:03
Ojedinělý přístup k zákazníkovi, velmi rychlá realizace obchodu a perfektní zboží expedované v takovém balení, že mi to vyrazilo dech. Tady opravdu není ani chlup špatně:)
| 15.5.2016 13:16
+ Produkt minerálny make up llucy minerals plus komunikaci a s majitelkou

Su tu produkty kt.sa daju koupit len v zahraničí.plus rady majitelky obchodu ako bonus.
| 13.5.2016 18:03
+ Nabízené produkty jsou kvalitní, přírodní a za velmi dobré ceny.
+ Objednávka byla velmi rychle vyřízena a zboží odesláno.
+ Vynikající komunikace ze strany eshopu
+ Balíček došel skvěle zabalený, včetně osobního přání na faktuře od majitelky eshopu
+ K objednávce byly doplněny vzorečky
+ Přehledný eshop s dobrým popisem jednotlivých produktů

Eshop velmi chválím, oceňují osobní přístup paní majitelky. Objednávka byla velmi rychle vyřízena a zaslána na moji adresu. Balíček byl precizně zabalený, jeho součástí byly i vzorečky kosmetiky. Některé produkty nejsou k nalezení na jiném českém eshopu (např. značka Akamuti), což je další výhoda eshopu. Stránky jsou přehledné, zboží dobře popsáno, chválím také překlad jednotlivých složek. Do budoucna bych byla ráda v rozšíření sortimentu o další značky, které zde nejsou běžně k sehnání (já osobně se přikláním k Antipodes či Silk Naturals, pokud by si tento příspěvek p. Kristina četla :))
| 27.4.2016 08:43
+ Příjemný nákup, bez problémů.
- Nevím o nich.

Jsem velmi spokojena. Zboží dorazilo vpořádku, krásně zabaleno, drobná pozornost navíc mě velice potěšila.
| 26.4.2016 11:44
Skvěla komunikace a jak zboží bylo zabaleno byla nádhera ani se mi nechtělo rozbalovat :) Skvělé.
| 24.4.2016 11:28
+ kvalitní zboží

Obchod můžu doporučit. Zboží přišlo v pořádku a krásně zabalené. U popisu složení lze u některých složek si přečíst o co jde, no chtělo by to doplnit pro všechny složky složení.
| 16.4.2016 22:27
+ + velký výběr věcí od Lucy Minerals a další známé i méně známé přírodní kosmetiky
+ + rychlost dodání
+ + blesková reakce a vstřícnost při dodatečných změnách v objednávce
+ + v objednávce čekalo jako překvapení pár vzorečků, které se mi přesně trefily do vkusu :)

| 4.4.2016 11:21
S nákupem jsem moc spokojená, komunikace super a potšilo mě hlavně balení, které bylo opravud krásné. Vyzdobené, pečlivé, osobní vzkaz a vzorečky navíc :-) Určitě 100% doporučuji.
| 26.3.2016 10:58
+ kvalitní hůře dostupné zboží

Doporučuji. Moc pěkně zabaleno. Dorazily i vzorečky na vyzkoušení. Osobní věnování též potěšilo :-)
| 24.3.2016 09:23
- žádné

| 11.3.2016 16:38
+ Dárky k nákupu!! :-)

Doporučuji
| 10.3.2016 10:35
+ Kristínka je super holka, zboží přišlo velmi brzy a bylo náááádherně zabaleno. Ke zboží byly přibaleny i vzorečky, za což moc děkuji.

| 7.3.2016 12:24
+ - osobní přístup paní majitelky
+ - přehledný eshop (oku lahodící, chodím se kochat stále :)
+ - kvalitní odzkoušené zboží
+ - bleskurychlé dodání (ve čtvrtek odpoledne jsem objednala a v pátek jsem měla balíček v ruce)
- - o žádných nevím

Jednoznačně doporučuji dál. Objednané zboží přišlo nádherně zabalené i s pozorností - vzorečky pro radost. Bylo to jako kdyby mi poslala kamarádka dárek :) Paní majitelka si dle objednávky všimla jakou mám pleť a tomu uzpůsobila i výběr vzorečků. Trefila přesně ty, nad kterými jsem uvažovala, že si je příště objednám. Díky moc za skvělý přístup. Těším se na další nákup.
| 7.3.2016 08:55
+ velmi milá a ochotná slečna, perfektní komunikace, spousta dárků k nákupu navíc

rozhodně doporučuji, velmi milý přístup, rychlé dodání, kvalitní a originální produkty
| 5.3.2016 16:13
+ kvalitní zboží
+ milé jednání

| 4.3.2016 09:53
- žádné

Jsem velmi spokojena. Rychle doručení, pribalené vzorečky, krásne zabalené uvnitr balíčku, připojeno ručne psané poděkování, čehož si velmi vážím, že si dá odesílající práci napsat vzkaz ručne. Zbozí je super, urcite nakoupim znovu.
| 2.3.2016 14:53
+ dobrá komunikace se zákazníkem
- žádné jsem neobjevila

Rychlý,spolehlivý.
| 7.2.2016 14:39
Především mě moc mile překvapilo krásné balení objednaného zboží a milý vzkaz i dáreček :-)
| 4.2.2016 10:06
+ Přehlednost, popisky.

Vynikající. Pokud jsem měla dotaz, z Blueberryhill mi okamžitě odpověděli. Určitě nakoupím znovu.
| 31.1.2016 21:24
+ rychle zaslani,,o moznost telefonickeho upresneni
- zadne

vyborna kosmetika,,doporucuji!!!
| 29.1.2016 11:32
+ Referencie
- -

Ochota, ustretovost
| 25.1.2016 22:40
+ Jedná se o kvalitní přírodní kosmetiku
+ Zapůsobily na mě webové stránky
- Možná bych doporučila rozšířit sortiment

Rychlé dodání, příjemná majitelka, nádherně zabalený balíček
| 19.1.2016 20:58
Kristín téměř obratem reagovala na mé dotazy. Skvěle mi poradila a do druhého dne přišel krásný balíček. Vše jsem odzkoušela a jsem opravdu velmi spokojená. Ostatním můžu jen doporučit! Mockrát děkuji :)
| 18.1.2016 09:30
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé dodání

Na eshopu jsem nakoupila už třikrát a vždy maximální spokojenost. Skvělá komunikace s majitelkou. Zboží dorazilo vždy v pořádku a rychle. Vřele všem doporučuji :-)
| 14.1.2016 20:17
+ zahraničné produkty, ktoré sa inde nedajú zohnať
+ skvelé ceny
+ vzorky k nákupu
+ rýchle vybavenie objednávky
+ možnosť osobného odberu vo výdajných miestach aj na Slovensku

| 3.1.2016 21:02
+ osobní a milý přístup
+ perfektní komunikace
+ rychlé dodání
+ vzorečky zdarma k nákupu
- naprosto žádné

rozhodně doporučuji!!!
| 29.12.2015 09:02
+ kvalitní přírodní kosmetika
- x

Provozovatelka eshopu je velmi ochotná a na všechny dotazy na Facebooku hned odpovídá a poradí. Balíček navíc nádherně zabalila, takže celkový dojem z nákupu je perfektní.
| 27.12.2015 18:35
+ Zajímavé zboží

Moc hezky zabalené zboží, dárek k nákupu. Osobní přístup. Opravdu doporučuji :)
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.