Hodnocení obchodu

5,0 1602 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1594x
4
6x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sára | 22.9.2020
Líbí se mi myšlenka i název obchudku a s produkty jsem maximálně spokojena
V Avatar autora Veronika | 18.9.2020
Velice, určitě zde znovu nakoupím
K Avatar autora Kateřina | 17.9.2020
Krásně zabalená krabička s produkty a osobním vzkazem, který mě velice potěšil a velmi rychlé dodání zboží. Jsem nadšená a vřele doporučuji. Bravo, jen tak dál :-)
M Avatar autora Monika | 17.9.2020
Akné se dceři výrazně zlepšilo při večerní používání mastičky:-)
V Avatar autora Viktoria | 15.9.2020
Avatar autora | 11.9.2020
+ včasné doručení, hezký balíček s přáním - prostě krásná radost do všedního dne a navíc výrobek skvěle funguje ☺
- vůbec žádná

M Avatar autora Monika | 10.9.2020
Vše super.....
Avatar autora | 9.9.2020
Avatar autora | 9.9.2020
J Avatar autora Jana | 8.9.2020
rychlé dodání, výrobky super ;-)
Avatar autora | 5.9.2020
+ Vše v pořádku, obchůdek určitě doporučuji!

Vše v pořádku, obchůdek určitě doporučuji!
Avatar autora | 4.9.2020
Velmi ochotně poradí, ihned odpovídají, ihned zasílají, krásně zabaleno,
Avatar autora | 4.9.2020
Rychlé doručení, milé jednání - měla jsem dotaz na výrobky, vše přehledné v eshopu, krásně a pečlivě zabalené
Avatar autora Lucie Šoukalová | 3.9.2020
Balíček mi byl do dvou dnů doručen. V krabičce bylo napsáno ručně věnování. Jsem velmi spokojena.
AB Avatar autora Any Brusová | 1.9.2020
Zásilku jsem obdržela velmi rychle (za dva pracovní dny), v krásné krabičce s věnováním, což mě mile překvapilo i přesto, že bylo mé jméno napsáno špatně (Bětka je zkratka od Alžběty, mé jméno je Anežka a Bětko mi ještě nikdo neřekl). Doručeno bylo vše co jsem si objednala, dva super tuhé šampony a keramická miska na ně. Díky těmto šamponům vždy mé vlasy ožijí a nádherně voní. Přitom je to šetrné k přírodě, vlasy jsou vyživovány tak jak má být a šampon vydrží vzhledem ke své malé velikosti hodně dlouho (jeden šampon mám na 4 měsíce - delší vlasy). Oproti klasickým šamponům z obchodů je to na vlasech opravdu znát. Jsem nadšená. Moc děkuji. K nákupu na borůvkový kopeček se ráda vracím.
DS Avatar autora Dagmar Syrová | 31.8.2020
Rychlé doručení, ochota a vstřícnost při specifických požadavcích dodání. Široký a hlavně zajímavý výběr kosmetiky, nad kterou přemýšlejí komplexně tak, aby si vybral každý s různým typem pleti a dle svých potřeb. Poskytují i poradenství. Za mě skvělý e-shop.
B Avatar autora bára | 29.8.2020
vše super, nakupuji vždy když hledám konkrétní značky, tentokrát 100% pure. super rychlé dodání, nejkrásnější balení :) díky a určitě opět nakoupím
S Avatar autora Simona | 26.8.2020
V tomto obchodě jsou vždy kvalitní výrobky, majitelky vždy ochotně a dobře poradí, který produkt zvolit. A hlavně jsou neskutečně rychlé v doručení. Nejvíc nejlepší!
JV Avatar autora Jana Veršecká | 26.8.2020
Velice spokojena
Avatar autora | 25.8.2020
+ rychlé doručení
+ milá komunikace
+ kvalitní kosmetika
+ výběr

Obchod miluju. Jeden den objednám, nejpozději do dvou dnů od objednání je balíček v Zásilkovně. Opravdu kvalitní přírodní kosmetika, na jejímž výběru si majitelky e-shopu dávají záležet, takže jsem si jistá tím, co kupuji.

Stránka 1 z 81 , položek celkem: 1608

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.