Hodnocení obchodu

5,0 759 hodnocení
Přidat hodnocení
5
756x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DR Avatar autora | 15.4.2019
Jste super, díky Vám.
HZ Avatar autora | 15.4.2019
Dodání je velmi rychlé a produkty jsou hezky zabalené. Komunikace skvělá. Objednám jistě znovu.
PZ Avatar autora | 15.4.2019
Vsechno perfektno,maximalni spokojenost. Jen tak dal! Doporucuji vsem. :-)
MV Avatar autora | 15.4.2019
KS Avatar autora | 14.4.2019
LP Avatar autora | 13.4.2019
Rychlé dodání a krásně zabalené!
PH Avatar autora | 11.4.2019
Nákup i výrobky skvělé,doporučuji všem.
DH Avatar autora | 10.4.2019
Určitě objednám znovu. Děkuji. :-)
DS Avatar autora | 10.4.2019
Na svou první objednávku jsem se těšila jako malé dítě a oprávněně. V těhotenství se mi velmi změnily nároky a priority na kosmetiku. Produkty jsou úžasné a jsem vděčná, že takový příjemný e-shop existuje. Určitě to nebyla má poslední objednávka!
PK Avatar autora | 9.4.2019
J Avatar autora | 9.4.2019
Jako vždy naprostá spokojenost ????
LK Avatar autora | 8.4.2019
PD Avatar autora | 8.4.2019
nádherné zboží a skvělý přístup
Avatar autora | 7.4.2019
Jsem s obchůdkem naprosto spokojená :) Pekfektní v každém ohledu! Už se považuji za stálého zákazníka :)
MM Avatar autora | 7.4.2019
Naprostá spokojenost. Úžasnè produkty,krásné balení. S láskou tvořeno ???? Budu objednávat pravidelně.
PK Avatar autora | 6.4.2019
Vše naprosto perfektní - servis, komunikace, balení, dáreček a v neposlední řadě samotné produkty - složení, vůně i funkčnost. Doporučuju, kudy chodím :)
RR Avatar autora | 6.4.2019
Krásně a mile zabaleno, velmi rychle doručeno
P Avatar autora | 5.4.2019
Milý přístup a komunikace, opravdu rychlé dodání (vždycky)..no a krásně zabalený balíček je až škoda rozbalit :) Nakupuju pravidelně.
RK Avatar autora | 1.4.2019
Skvělý zákaznický přístup, rychlé dodání a jako bonus krásný balíček s osobním vzkazem :-)
Avatar autora | 1.4.2019
Obchůdek s duší.Radost nakupovat.

Stránka 1 z 39 , položek celkem: 764

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.