Hodnocení obchodu

5,0 1353 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1349x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DH Avatar autora Denisa Hoffmannová | 7.4.2020
JM Avatar autora Jana Matýsová | 6.4.2020
MM Avatar autora Miluše Malušková | 6.4.2020
D Avatar autora Dáša | 4.4.2020
Naprostá spokojenost, krásné balení s milým vzkazem a navíc dáreček... Děkuji
M Avatar autora Maru | 3.4.2020
na Borůvkovém kopečku moc ráda nakupuju. krom toho, že se můžu 100% spolehnout na to, že výrobky jsou 'safe', mám ráda i příjemné prostředí, které holky vytváří, i když je to jen přes síť. :) balíček je vždycky krásně zabalený, s milým vzkazem, a dorazí rychle. děkuju!
DC Avatar autora Daniela Cudlínová | 2.4.2020
NN Avatar autora Nikol Nováková | 2.4.2020
Krásně zabalený eko balíček s milým vzkazem. A produkty úžasné :)
MK Avatar autora Miroslava Koutná | 1.4.2020
Nikdy mi nepřišel tak krásný balíček☺️ S kosmetikou jsem moc spokojená, konečně něco, co mi vyhovuje. Mohu jen doporučit a rozhodně budu objednávat dál♥️
H Avatar autora Henrieta G. | 1.4.2020
Spokojnosť. Rýchle dodanie. Kvalitné výrobky. Určite budem nakupovať znovu.
Avatar autora | 1.4.2020
+ Přehledný výběr produktů včetně osobního poradenství
+ Vždy rychlé dodání navíc s milým vzkazem uvnitř

Avatar autora | 31.3.2020
+ rychlost dodání
+ vlastnoručně baleno s věnováním

Avatar autora | 31.3.2020
+ kvalitní kosmetika a produkty
+ rychlost dodání
+ eco - friendly balíčky

Je skvělé, když někomu záleží na tom co dělá. Pak to dělá dobře.
PP Avatar autora Petra Pospíšilová | 30.3.2020
Jsem s obchůdkem s přírodní kosmetikou moc spokojená, mohu s klidným svědomím všem jen doporučit. Vše krásně s láskou zabalené, s milým vzkazem. Zboží vysoké kvality. Určitě zde nenakupuji naposledy.
D Avatar autora DP | 30.3.2020
Obchod mohu vřele doporučit. Objednávka byla vyřízena rychle a vše proběhlo v naprostém pořádku. Vše přišlo moc pěkně zabalené a přiložený osobní vzkaz je milý a značí, že majitelkám na jejich zákaznících záleží a váží si jich :) Děkuji, určitě nakoupím znovu.
DH Avatar autora Dagmar Hlavoňková | 29.3.2020
Jsem spokojená. V balíčku byl i hezký vzkaz,velmi příjemné. Děkuji.
Avatar autora | 27.3.2020
+ rychlé vyřízení objednávky

IZ Avatar autora Iveta Zálohová | 24.3.2020
Skvele webovky, přehledné a holky z kopečku jsou míč milé!
KP Avatar autora Kateřina Pospíšilová | 23.3.2020
IK Avatar autora Iveta Kuzelikova | 22.3.2020
Objednávka brzy přijata mýdlo skvělé bez chemie vůně pěkná děkuji
AN Avatar autora Andrea Novotná | 22.3.2020

Stránka 1 z 68 , položek celkem: 1359

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.