Hodnocení obchodu

5,0 1689 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1680x
4
6x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 2.12.2020
Balíček rychle odeslán, krásně zabalen, s osobním vzkazem, výrobky kvalitní, škoda jen, že české poště trvalo balíček doručit víc než 2 týdny. :-)
Avatar autora | 1.12.2020
M Avatar autora Markéta | 30.11.2020
Perfektní obchůdek s přírodní kosmetikou. Balíček je vždy krásně zabalený a je vidět, že prošel rukama osobně a se zájmem, ne jako z velkých eshopů, kde je zákazník jen jeden z mnoha. Děkuji :)
Avatar autora | 29.11.2020
D Avatar autora Denisa | 29.11.2020
AK Avatar autora Adéla Křápková | 27.11.2020
Přírodní kosmetiku jedině z Borůvkového kopečku!:-) Vždy krásně zabalené a milý vzkaz k tomu. Nemluvím o bleskurychlém dodání. Nemám co bych vytkla, snad jen děkuji za Vás a budu se těšit na další objednávku, třeba výrobků od značky Anela, kterou jsem poznala jen díky Vám.:-)
J Avatar autora Jana | 26.11.2020
Jako vždy bleskově odeslané, krásně zabalené a můj den je s jejich balíčkem vždycky veselejší. :)
Avatar autora | 26.11.2020
V Avatar autora Veronika | 25.11.2020
Nakupuji tady pravidelně. Miluji velký výběr přírodní kosmetiky, u které si majitelky dávají opravdu záležet na složení, takže jsem si jistá tím, co kupuji. Dodání je extra rychlé, komunikace s e-shopem skvělá, balíčky s osobním vzkazem krásně zabalené. S každým nákupem objevuji další a další zboží, které by se mi hodilo, nebo které bych dala jako dárek. Hlavně po kosmetice, kterou jsem si tady zakoupila (hlavně od Dulcie), mám konečně alespoň trochu hezkou pleť, první produkty, které mi pomáhají a to s mými zdravotními problémy není jednoduché :)
M Avatar autora Marie | 25.11.2020
Vše na jedničku!
N Avatar autora Nat | 24.11.2020
Byl to můj první nákup a jsem nadmíru spokojená. Vzkaz na krabici je naprosto skvělý detail, který člověku zpříjemní a rozveselí den.
Avatar autora | 24.11.2020
Avatar autora | 20.11.2020
Avatar autora | 20.11.2020
T Avatar autora Tereza | 20.11.2020
Produkt samotný používám již léta a tak mě nemá co překvapit. A nic mě nepřekvapilo ani na kopečku. Je to asi nejlepší e-shop široko daleko, na jiné už ani nekoukám a jinde nenakupuji. Kristýnka s Liduš jsou mimořádně milé, vstřícné a ochotné, tomu, co dělají, opravdu rozumějí a dělají to s láskou. Jsem ráda, ze je mohu svými občasnými nákupy podpořit ????
KK Avatar autora Klára Kalhotková | 19.11.2020
Co jen dodat po těch letech, co se k tomuto obchůdku vracím? :) Miluju to tady víc a víc. Přístup majitelek je neskutečně přívětivý. Vždy vám poradí s čím potřebujete a na svém blogu píšou osvětu pro nás neznalé. Ať už se osvěta týká složení nebo samotného používání kosmetiky. Ráda se sem budu vracet i nadále. Nemám potřebu vyhledávat jiný eshop. Děkuji, že vás máme a přeji borůvkovému kopečku ať se daří dále.
KT Avatar autora Kristýna Trňáková | 19.11.2020
Obchod Blueberryhill mohu opravdu s čistým srdcem doporučit. Slečny/paní mi nejdříve po mailu skvěle poradily, všechno vysvětlily a rozepsaly, bylo vidět, že si s tím daly opravdu práci a věnují péči každému zákazníkovi. Poté mi rychle dorazil balíček, který byl krásně zabalený a s věnováním, což dodalo na osobitosti. Už po prvním použití jsem se cítila skvěle, myslím, že konečně jsem získala péči na míru, po které jsem tak dlouho toužila. Příště objednám znovu. Děkuji moc oběma
Avatar autora | 19.11.2020
Zboží dorazilo brzy a bylo moc hezky zabalené. Je vidět, že holky z Blueberryhill to dělají opravdu s láskou a ne jako ostatní e-shopy, kde vám to naházejí do krabice vycpané bublinkovou fólií a hotovo... Takže moc děkuji a opravdu doporučuji tento e-shop.
Avatar autora | 18.11.2020
J Avatar autora Jani | 17.11.2020
Úžasný, kouzelný e-shop s ženami, které vědí, zajímají se a dávají skvělé rady. Zboží doručeno opravdu velmi rychle a ještě ke všemu krásně zabalené s milým vzkazem. Moc děkuji a velice všem doporučuji.

Stránka 1 z 85 , položek celkem: 1696

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.