Hodnocení obchodu

5,0 2143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2134x
4
6x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 2.8.2021
Naprostá spokojenost. Balíček vždy dorazil rychle a v pořádku. Milý, ručně psaný vzkaz potěšil... Díky.
Avatar autora | 2.8.2021
Avatar autora | 2.8.2021
Avatar autora | 31.7.2021
jeden ze dvou e-shopů s přírodní kosmetikou, které pravidelně využívám a tím pravidelně myslím, že objednávám skoro každý měsíc :)
Avatar autora | 30.7.2021
Avatar autora | 30.7.2021
Avatar autora | 30.7.2021
Avatar autora | 28.7.2021
Avatar autora | 28.7.2021
Avatar autora | 27.7.2021
K Avatar autora Kris | 27.7.2021
Za mě super, rychlé odeslání a moc děkuji za možnost vzorků. Určitě se teď chystám objednat plná balení.
L Avatar autora Lenka Ř. | 26.7.2021
Pamatuji si jak jsem před lety Borůvkový kopeček objevila a říkala si, že přesně takové místo jsem hledala. Teď nakupuji jen na kopečku a nikde jinde už přírodní kosmetiku kupovat nechci. A proč už jen tady na kopečku? Mám tu totiž vše, co potřebuji. Když objednám, přijde mi bleskovou rychlostí krásně zabalený balíček s ručně psaným vzkazem. Poradenství a péče o zákazníka je ta nejlepší a nemá konkurenci, nikde jsem takový přístup nezažila. Vybrané produkty mi vyhovují a pomáhají mi napravit to, co běžná kosmetika nezvládla a neuměla. Jsem naprosto spokojená a vděčná za práci, kterou Borůvkové holky dělají. Nebýt tohoto místa, nevěděla bych, co a jak a kde začít s přírodní péčí a kosmetikou.
D Avatar autora DP | 23.7.2021
Vše naprosto v pořádku, již poněkolikáté :) Mohu jen a jen doporučit! Milé a vstřícné jednání, rychlé a bezproblémové dodání.
LL Avatar autora Lída Leskourová | 20.7.2021
Milá komunikace, velmi rychlé dodání, "Nohy bosé" je skvělý produkt :-)
RD Avatar autora Renata Damianidisová | 16.7.2021
Vždy vše v naprosté pohodě se super rychlím dodáním..
Avatar autora | 14.7.2021
JL Avatar autora Jana Lechnerová | 13.7.2021
ano velice jsem spokojená s tímto produktem
Z Avatar autora Zuzana | 13.7.2021
Rychlé dodání, krásné balení, vše bez problému a poskytují i konzultace! Doporučuji!
EM Avatar autora Eliška Matisová | 12.7.2021
Velmi rychlé dodání. Produkty předčily očekávání. Velká spokojenost!!
A Avatar autora Adéla | 12.7.2021
Velmi příjemný nákup a moc hezký individuální přístup. A vše bylo krásně voňavé a pečlivě zabalené. Určitě doporučuji a děkuji! ????

Stránka 1 z 108 , položek celkem: 2150

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.