Hodnocení obchodu

5,0 1862 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1853x
4
6x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
BD Avatar autora Barbora Dvořáková | 26.2.2021
E Avatar autora Eliška | 26.2.2021
Moc příjemný obchůdek. Ráda se sem vracím.
H Avatar autora Hana | 25.2.2021
Ano
K Avatar autora Kamila | 25.2.2021
Super!
Avatar autora | 25.2.2021
Avatar autora | 24.2.2021
IS Avatar autora Ivo Stejskal | 23.2.2021
Rychlost a super přístup.Byl jsem překvapen vzkazem uvnitř balíčku.:-)Ať Vám to holky šlape držím palce a určitě objednám znovu.:-)
KH Avatar autora Kateřina Hrabec | 23.2.2021
V péči "holek z borůvkového kopečku" jsem se cítila jak doma u maminky, vlídné a přesto 100% profesionální zacházení, dárek navíc k objednávce, krásně a eko zabaleno a bleskurychle posláno... tohle mě jasně předurčilo stát v řadách věrných zákaznic. Veliké díky za tak úžasný a lidský "obchod".
A Avatar autora Adéla | 22.2.2021
Moc děkuji za váš přístup, rychlost odeslání, potěšila mě objednávka nejen obsahem zboží, ale i překvapením navíc ;) Moc ráda zase přijdu nakoupit.
AM Avatar autora Andrea Matyášová | 22.2.2021
Velká spokojenost!
M Avatar autora Marie | 21.2.2021
Chtěla bych holkám moc poděkovat za to, ze mi ochotně poradily s výběrem kosmetiky pro moji problematickou pleť. Všechny produkty, které mi doporučily, mi skvěle sedí a pleť mám nyní výrazně lepší ????
V Avatar autora Veronika | 21.2.2021
Jsem velmi spokojená. U když se zdá krém na první pohled mastnější, při užívání je efekt daleko lepší, než u běžných krémů. Dělají se mi méně pupínky (skórovat žádné) a celkově mám lepší pleť.
ŠK Avatar autora Šárka Komárová | 21.2.2021
velmi
M Avatar autora Mirka | 20.2.2021
Jsem moc spokojená, majitelky jsou skvělé, komunikace úžasná a celkově všechno tady je super.
Avatar autora Kateřina Šerlovská | 19.2.2021
Naprostá spokojenost, nabídka v eshopu je zárukou kvality ;)
Avatar autora | 18.2.2021
Avatar autora Marek Šída | 18.2.2021
Opravdu velmi rychle doručení! Krásně zabalené!
T Avatar autora Tereza | 17.2.2021
Přírodní kosmetiku zkouším již delší dobu, ale nic se nevyrovná produktům z tohoto obchodu. Jsem s produkty moc spokojená.
S Avatar autora Silvia | 16.2.2021
Keď ide o prírodnú kozmetiku, tak objednavam už len z Blueberryhill. Veľa značiek na jednom mieste, možnosť si produkt zakupit vo forme vzoriek, krásnee zabaleny balíček s venovaním. Vždy sa teším na ďalšiu objednávku. Rýchle dodanie aj na Slovensko.
J Avatar autora Jana | 16.2.2021

Stránka 1 z 94 , položek celkem: 1869

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.