Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️

Ere Perez: Přírodní make-up a pleťová péče, která chytne za srdce a už nepustí

Ere Perez je australská značka zdravého přírodního make-upu a vysoce kvalitní péče o pleť, která v oblasti přírodní a BIO kosmetiky nemá obdoby. Jestli hledáte kosmetiku, která vás chytne za srdce a už nepustí, jste na správné adrese. Zakladatelka značky Ere Perez je temperamentní a neskutečně pozitivní osobnost, jejíž nadšení pro věc a optimismus je roztomile nakažlivý. Z této ženy láska k životu a pohoda vyloženě čiší. V její přítomnosti se automaticky usmíváte, aniž víte proč. A kosmetika EP funguje úplně stejně. Obsah každé lahvičky je čistá esence radosti, která vám projasní nejen pleť, ale také myšlenky a klidně i celý den!

Ve svých recepturách používá EP pečlivě vybrané, vysoce kvalitní ingredience, které poskytují pleti účinnou a výživnou péči. Každý produkt je nabitý organickými oleji a vitaminy, které pokožku rozmazlují a pečují o ni. V dekorativní kosmetice zase hrají prim přírodní pigmenty jasných a moderních barev, které pleti neškodí. Kosmetika je to tak kvalitní a čistá, že kdyby na to přišlo, dá se klidně i jíst! Což nedoporučujeme zkoušet, ale kdyby náhodou... Znáte to. :-)

ere-perez-pletova-a-dekorativni-prirodni-kosmetika

 

JAK TO VŠECHNO ZAČALO?

Snem Ere bylo spojit lásku k přírodní kráse, která pocházela od její matky a moudrost, kterou se naučila od svého dědečka, který byl tradičním mexickým lékařem. Studovala přírodní terapii a chtěla ve svém pracovním životě skloubit vše, co od dětství milovala. Její sen nabral reálných obrysů v roce 2002, když přišla s prvním vysněným produktem přírodní kosmetiky - s řasenkou s mandlovým olejem. Ta zaznamenala tak obrovský úspěch a ohlas, že vytvoření dalších špičkových produktů bylo jen otázkou času. Dnes v nabídce Ere Perez najdete kolem 40 multifunkčních kousků dekorativní kosmetiky v téměř 70 odstínech a 15 pečujících produktů, jejichž složení by se dalo vyvažovat zlatem.

Obsahují to nejlepší z přírody, koncentrováno v jedinečných a inovativních zkrášlujících recepturách bez parabenů, mastku, propylenglykolu, BHT & BHA, parafínů, vazelíny, olova, nanočástic, syntetických vůní, bez GMO a palmového oleje. EP vlastní také certifikaci Carbon Neutral, Cruelty Free, Vegan, PETA & Choose Cruelty Free Australia, Non GMO, WE SUPPORT. 

 

S EKOLOGIÍ TO ERE MYSLÍ VÁŽNĚ

Budoucnost krásy vidí Ere Perez ve smysluplných základních produktech, které budou vznikat udržitelným způsobem a nebudou ubližovat životnímu prostředí a Zemi. EP bere ekologii velmi vážně, proto neustále inovuje jak výrobní procesy, tak obalové materiály, aby byly ještě čistší a udržitelnější. Do roku 2024 je značka odhodlána naplnit svá zelená předsevzetí, kdy chce u obalů naplnit tyto cíle:

  • 87% bez plastů

  • 50% recyklovatelných

  • 26% znovu naplnitelných

  • 24% opakovaně použitelných

 

Svou cílovou skupinu spotřebitelů popisuje jako uvědomělé, zvědavé, inteligentní a připravené pomoci životnímu prostředí, i kdyby jen malým střípkem do celkové skládačky v ochraně přírody. Protože když se spojí spousta jedinců stejného smýšlení, mohou klidně změnit svět! Což je i životní motto Ere, která tvrdí, že "nic není nemožné" a věří, že vždycky existuje nějaká cesta vpřed.

EP_banner1

 

ZAJÍMAVÉ STŘÍPKY O ZNAČCE A SAMOTNÉ ERE
  • Ere Perez pochází z Mexika, ale žije v australském Sydney, kde se nachází i centrála značky. Řada péče o pleť Ere Perez se vyrábí v Austrálii, zatímco kolekce make-upu se vyrábí v různých částech světa (Itálie a Francie).

  • Jednou se Ere (jakožto maminky 3 dětí) ptali, jakou nejrychlejší a nejúčinnější radu v péči o pleť a v líčení by dala ostatním zaneprázdněným ženám po celém světě. A její odpověď? Vsadit na Ginkgo micelární vodu, která během pár okamžiků důkladně a přitom něžně zbaví pleť všeho, co na ni nepatří - od líčidel, až po znečištění z města. Micelárka vám ušetří spoustu času a nervů! A co vybrat z líčení? Určitě nějakou pěknou rtěnku. Jasná barva rtů vám dodá potřebnou vzpruhu, když se cítíte unavení, nevyspalí a nemáte čas třeba na změnu oblečení.

  • Tým Ere Perez je i podle slov zakladatelky velmi multikulturní a značka je na to velmi hrdá! I modelky, které prezentují kosmetické výrobky, jsou různorodá skupinka úžasných lidí všemožných typů – však se přesvědčte u nás v e-shopu.

  • Při příležitosti oslav Mezinárdního dne žen 2022 dostala Ere Perez otázku, jakou nejlepší radu jí kdy dala jiná žena? Ere odpověděla, že dostala radu "úsměv otevírá všechny dveře". A opravdu zjistila, že je to nejdůležitější věc, kterou se v podnikání můžete řídit. Když s kosmetikou začínala a na trh byla uvedena jediná přírodní řasenka (tehdy VELMI neobvyklý produkt), osobně oslovovala i maloobchodníky. Usmála se na ně svým největším úsměvem a oni se nechali obměkčit a dali jí šanci. Řasenka byla samozřejmě úžasná sama o sobě, ale díky úsměvu se tomu nezdráhali uvěřit i ostatní. :-)

 

Produkty Ere Perez