Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. ❤️ Kristi a Liduš

Našich TOP 5 produktů pro letošní zimu

Neubírat na hydrataci, zakončit péči olejem, promazávat, co nejjemněji čistit... Rad, jak se o pleť starat v zimě je všude spousta (a všechno zmíněné je pravda).

Když chce však žena sáhnout po konkrétních produktech, často se v nabídce přírodních produktů začne ztrácet. Proto jsme se vás dnes rozhodly inspirovat svými tipy na konkrétní produkty, do kterých jsme se tuto zimu zamilovaly.

nasich-top-5-prirodnich-produktu-na-zimu 

1. RTĚNKY ECO BY SONYA

Ženy, ty jsou! Rtěnky od Sonyi aka královny vláčných, hydratovaných a sametových rtů. Neskutečně výživná záležitost s vlastnostmi balzámu na rty a jemnou pomerančovou vůní.

Složení je plné ricinového a avokádového oleje a veganských vosků, které na rtech vytvoří ochrannou bariéru proti větru a mrazu.

Liduš nedá z ruky Kirru Pink, Kristi zase Miami rose.

 

 

2. KRÉM NA RUCE HEMPTOUCH

Už druhou zimu tvrdíme, že je to ten nejlepší přírodní krém na ruce. Vlastně nejlepší krém na ruce vůbec. První pomoc pro červené, šupinaté ruce. Ihned se vstřebává, intenzivně hojí a ruce krásně vyhlazuje.

Přes tyto expresní regenerační vlastnosti ale vůbec nelepí a nemastí. Je to přesně ten krém, který chcete nosit v kabelce, kdykoliv si ním přemáznout ruce a v zápětí vzít do ruky telefon nebo stoh papírů. V jeho květinové vůni převládá levandule a geránium.

 

 

3. GOOD BARRIER MASKA BY MUKK

Tuhle masku milujeme celoročně, ale v zimě ji pleť ocení víc, než kdy jindy. Jak z názvu vyplývá - maska posiluje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Ta chrání pleť před suchým vzduchem ve vytopených prostorách, před prudkými změnami teplot při přechodu z tepla do zimy a v neposlední řadě pomáhá zadržovat vodu v pleti.

Maska pleť skvěle hydratuje, zklidňuje a také mírně vypíná. Je vhodná i pro velmi citlivou pleť. S oblibou si ji nanášíme klidně na celý večer a smýváme až těsně před spaním. Dát pleti v zimě pořádně "nažrat", se vyplatí. :-)

 

 

4. BEZVODÉ BALZÁMY ANELA

Půlnoční poklady nabité aktivními látkami již po pár použitích projasňují pleť, barevně ji sjednotí a dodají jí pěstěný vzhled. Krása, Teenka nebo Motýl - pro každý typ pleti vyvinuly holky z Anely ideální variantu.

Možná si tyto luxusní balzámy běžně dopřáváte jako noční péči. V zimě je však ideální čas přemáznout nimi tváře i přes den. Buď jako poslední krok nad rámec své běžné pleťové rutiny, nebo jimi můžete nahradit svůj denní pleťový krém. V tom případě je však nezapomeňte smíchat s hydratačním sérem, abyste pleti dodaly nejen výživu, ale i dostatek hydratace.⁠

 

 

5. TERAPEUTICKÝ BALZÁM HEMPTOUCH

Evergreen na odřený nos od rýmy, k promazání suchých ložisek, ke zklidnění ekzému. Rády bychom ho ale představily i jako uzdravovací kůru pro olupující se/svědivou pokožku hlavy.

Stačí jej roztopit v dlaních a před mytím vlasů balzámem promasírovat problematická místa, nebo klidně celou pokožku hlavy. Nechte působit alespoň 2 hodiny, ideálně pak přes noc (pod hlavu si dejte ručník, ať si neumastíte polštář).

Ráno si umyjte vlasy šamponem tak, jak jste zvyklé. Nejjemnějším přírodním šamponem pro problematickou pokožku hlavy je šetrný šampon Hemptouch.⁠

 

 

- Kristi & Liduš