Hodnocení obchodu

5,0 2060 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2051x
4
6x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
NB Avatar autora Nikola Boturová | 5.10.2016
+ Vše proběhlo velmi rychle a v naprostém pořádku
- žádné jsem nezaznamenala

Doporučuji na 100%
M Avatar autora Marketa R. | 4.10.2016
+ Velmi rychlá doba dodání
+ Ve srovnání s jinými e-shopy tohoto typu velmi příznivé ceny
+ Balíček estetický a "ekologicky" zabalen (žádné plastové folie)
+ Vzorek zdarma
+ Milý osobní vzkaz od majitelky e-shopu
- Nevím, na žádné jsem nenarazila

Jednoznačně doporučuji.
V Avatar autora Vendy | 4.10.2016
+ Jedinečná přírodní kosmetika značek, které jiné obchody ani nenabízejí.

Skvělý obchod, na mé dotazy bylo odpovězeno do několika hodin a to i o víkendu. Objednávka dorazila krásně zabalená i s malým dárečkem navíc. Doporučuji všem, co mají rádi přírodní kosmetiku a milý přístup.
R Avatar autora Raduš | 2.10.2016
+ Vstřícnost a komunikace
+ Přehlednos
+ Doba doručení
- NEMÁ

Š Avatar autora Šárka | 23.9.2016
+ Kvalitní přírodní kosmetika a přehlednost.
- nevím

Dlouho hledám obchod s přírodní kosmetikou, kde mají výrobky na pleť, líčení, sprcha apod. Tady to mají super, všechno na jednom místě, velmi kvalitní. Rychlá komunikace a doprava, nehledě na balení (krásné a voňavé). Určitě objednávám znova, je vidět, že tomu dávají i "něco" navíc :) Konečně jsem našla kosmetikou, která mi vyhovuje na problematickou pleť (a že jsem toho vyzkoušela).
J Avatar autora Janca | 20.9.2016
Tento obchod vrele doporucuji. Provozuje ho uzasna zena která nema problem poradit. Snazi se vyjit vstric. Skvela komunikace. Krasne zabalene a kvalitni prirodni kosmetika.
V Avatar autora Veronika | 19.9.2016
Balicek dorazil hezky zabaleny a s peknym vzkazem. S tim jsem se jeste nesetkala. Proto doporucuji!
K Avatar autora Kateřina | 8.9.2016
+ výborné zboží, skvělá komunikace, rychlé dodací lhůty
- snad jen vyšší ceny za zboží

doporučuji
P Avatar autora Pavlína | 18.8.2016
+ Určitě je to skvělá a příjemná komunikace
- Nejsem si jich vědoma

Velmi příjemní místo k nákupu
L Avatar autora Lenka | 13.8.2016
+ Zbozi, ktere se jinde v CZ neda koupit. Rychlost vyrizeni objednavky. Prijemna komunikace s majitelkou obchodu. Zbozi prislo krasne zabalene, mily byl i darek k objednavce. Potesila i osobni poznamka dopsana rukou na fakture.

Nakup rozhodne doporucuji. Jediny drobny nedostatek byl v kremu na oci. Trochu kremu pri transportu pravdepodobne vyteklo a zaspinilo krabicku a tim se odlepila etiketa. Urcite to nebyl muj posledni nakup v tomto obchode a rada se sem budu vracet.
K Avatar autora Krestina | 30.7.2016
+ Rychlost dodání, ručně napsaný vzkaz a vzorečky navíc. Je vidět, že slečnu/paní baví to, co dělá.
- Žádné

Avatar autora | 26.7.2016
+ kvalitní přírodní kosmetika, balíčky jsou vždy hezky zabalené a ke každé objednávce dostanu vzoreček nové kosmetiky zdarma a ručně psané poděkování za objednávku

doporučuji všem, kdo hledají kvalitní přírodní produkty a navíc v době neosobních e-shopů mají přece jen rádi individuální přístup obchodníka
M Avatar autora Marcela | 24.7.2016
+ kvalitní kosmetika
+ dobré ceny

B Avatar autora bairi | 21.7.2016
+ milá majitelka je garancí kvality a úžasné zákaznické péče

úžasná zákaznická péče, kvalitní produkty, kvalifikované poradenství, krásné balení objednávek :)
AM Avatar autora Alice Munduchová | 18.7.2016
+ Vstřícnost ke kupujícímu
- nevím

Co jsem objednala, jsem dostala včas a v pořádku. Spokojenost Doporučuji
M Avatar autora Markéta B. | 12.7.2016
+ velmi příjemný eshop, jasný a přehledný.
- dle mého názoru žádné slabiny nemá.

Velmi milá komunikace, zboží jsem měla hned po víkendu a vše perfektně zabalené + malé vzorečky jako pozornost. Opravdu velmi ráda DOPORUČUJI
R Avatar autora Radka | 11.7.2016
+ produkty jsou z přírodních materiálů, což je velké plus
+ všechno bylo krásně zabaleno, dokonce s milým vzkazem od paní majitelky :)
- nic

Z celého nákupu jsem nadšená, jaké produkty jsem našla, jak bylo dodáno. Prostě naprosto super a určitě nakoupím znovu :)
B Avatar autora Barbara H. | 11.7.2016
+ Velice milá a ustřetová komunikace

Jednoznačně doporučuji, krásne zboží, fajn ceny, perfektní komunikace.
K Avatar autora Klára | 7.7.2016
Velice příjemná zkušenost. Zboží přišlo v pořádku, krásně zabalené a s velmi milým vzkazem :) . Určitě budu objednávat znovu.
TG Avatar autora Tereza Glossová | 1.7.2016
+ Zboží bylo krásně zabalené, moc mě potěšily vzorečky, díky kterým uvažuji o zakoupení těchto produktů. Mile mě potěšil vlastnoručně napsaný vzkaz na faktuře, je to takové osobní a jinde jsem se s tím nesetkala :) Pasta na zuby je skvělá a určitě uskutečním další nákup.
- Je možná škoda, že neexistuje nějaký krámek nebo alespoň kamenná výdejna nejlépe v Praze, kde by si člověk zboží vyzkoušel a následně vyzvedl a tím by také ušetřil za poštu. Zubní pasta, kterou jsem zakoupila, byla za skvělou cenu (112,-), ale skoro polovinu té ceny stála navíc pošta, což může někoho odradit od nákupu. Jinak žádné jiné negativum ;)

Stránka 101 z 104 , položek celkem: 2067

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.