Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️ Pouze dnes doprava zdarma s kódem NAROZENINY 🥳

Rare El’ements: propast mezi profesionální a přírodní vlasovkou překlenuta!

Americké značce Rare El’ements se podařilo jednou provždy překlenout propast mezi profesionální a přírodní vlasovou kosmetikou a definitivně vyvrátit mýtus, že přechod od konvenčních produktů na ty čistě přírodní musí být na úkor účinnosti. Nemusí! Není třeba dělat kompromisy a kolekce 5 superluxusních vlasových produktů od Rare El’ements je důkazem, že je možné profesionální vlasovou péči postavit na čistě přírodních surovinách.

rare-element-prirodni-vlasova-kosmetika

Vlasová kosmetika Rare El’ements spatřila světlo světa v červenci roku 2008 v Beverly Hills v Kalifornii. Stojí za ní stylista a majitel vlasového salonu John Amato a modelka Teri LaVerne. A přestože (nebo možná právě proto!) značka nabízí jen několik produktů, takřka okamžitě se probojovala mezi světovou špičku a nejuznávanější výrobce čisté organické kosmetiky. Protože: „Nikdy jste nezažili luxusní vlasy, dokud jste nezkusili Rare El’ements!“

Cílem Johna a Teri nikdy nebylo tvořit další značku salonní vlasové kosmetiky, která bude jen překrývat škody napáchané agresivními produkty konvenčních kosmetických značek. Chtěli přijít s něčím revolučním a postavit dosavadní smýšlení celého „beauty“ světa na hlavu. John jako stylista i Teri jako modelka měli bohaté zkušenosti se syntetickými vlasovými produkty – John z pohledu stylisty, který česal modelky na přehlídky a focení, Teri pak z pozice modelky, jejíž vlasy nešetrné úpravy opakovaně zažívaly.

Prvotní impuls pro vznik Rare El’ements? Oběma přišlo, že je značně zastaralé volit mezi dokonalým vzhledem a zdravými vlasy. A že se takové smýšlení do dnešního světa jednoduše nehodí. Nechtěli dál používat salonní produkty plné syntetiky, jejichž jediný účel je (podobně jako u make-upu) zamaskovat škody, které napáchala předchozí agresivní chemická ošetření.

Rozhodli se vytvořit takovou kolekci vlasové péče, která by odrážela ducha dnešní doby a dala současné generaci přesně to, co chce - ekologický luxus. Organickou přírodní kosmetiku, která svými účinky strčí do kapsy produkty používané v salonech. Během 22 let v kosmetickém průmyslu John a Teri spolupracovali se špičkovými laboratořemi, chemiky, výrobci kosmetiky, fair trade dodavateli a top stylisty, aby společně objevili ty nejluxusnější přírodní ingredience, které se stanou základem pro kosmetiku Rare El’ements.

 

 

Proto ve složení všech pěti produktů najdete jen to nejúčinnější, co příroda pro péči o vlasy stvořila – exotická másla z deštných pralesů, výživné oleje, extrakty z ovoce, nebo aromaterapeutické vůně esenciálních olejíčků. Složky, které které mají mimořádnou schopnost pronikat do struktury vlasu, obnovovat ji a omlazovat. Zapomeňte na silikony, parabeny, syntetické vůně, umělé konzervanty, nebo cokoli tomu vzdáleně podobného. V Rare El’ements pro ně není místo. Tam smí jen VIP ingredience!

 

Produkty Rare El’ements