Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️

Kvitok: Slovenská kosmetika sázející na sílu přírody

Máte předsudky vůči přírodní kosmetice, protože na vás působí moc šarlatánsky a za pouhé "míchání bylinek" vám přijde finální pálka za krém příliš? Pak by vaší pozornosti neměla ujít slovenská značka Kvitok!

Jeho zakladatelka a majitelka v jednom, paní Ing. Martina Dudová, PhD., totiž vsází nejen na sílu přírody (to v latinské přesmyčce dává jméno "Navia" - "vi naturae", což je původní název značky. V roce 2019 se Navia přejmenovala na Kvitok), ale veškeré receptury podkládá vědeckým bádáním a nejnovějšími poznatky z klinických testů.

 

  navia-zakladatelka-martina

Ing. Martina Dudová, PhD., zakladatelka značky Kvitok

 

A že pro vás tuhle kosmetiku opravdu vymýšlí osoba nejpovolanější, na to vemte jed! Martina má vystudovanou Lékařskou fakultu a vlastní také doktorát z chemie! Ví tedy velmi dobře, jak funguje lidské tělo a umí posoudit dopad jednotlivých chemických sloučenin na naše zdraví. Tím pádem dokáže vybrat přesně ty ingredience, které vám s konkrétními neduhy pomohou.

   

Dílnička, kde se vyrábí všechny Kvitok poklady.

 

Tohle dělá z Kvitku výjimečnou značku, která to nejlepší z přírody vyzdvihuje vědecky podloženými informacemi. Je až s podivem, že se Kvitok neprodává spíš v lékárně. Oproti klasickým lékárenským značkám máte ale u Kvitku hned několikero jistot, které tento zázrak z východoslovenského městečka Humenné silně zvýhodňují.

 

  • Martina vyrábí vše ručně jen z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Její kosmetika neobsahuje umělá barviva, parfemace, parabeny, silikony, ani palmový olej. A produkty samozřejmě nejsou testovány na zvířatech, a to ani jednotlivé složky. To si v Kvitku velmi hlídají a v roce 2019 se dopracovali dokonce k HCS certifikátu. Spolupracují pouze s ověřenými dodavateli, kteří netestování garantují a ochrana zvířat je pro ně naprosto zásadní. Navíc veškeré používané suroviny mají certifikáty kvality a bezpečnosti a Kvitok dbá na to, aby byly v co nejvyšší kvalitě.

  • Kvitok si velmi zakládá na tom, aby byli zákazníci maximálně informovaní a rozuměli tomu, jak ten který produkt použít a jaký problém jim pomůže vyřešit. Proto uvádí na obalech složení nejen v povinné latinské verzi (tzv. INCI), ale ingredience popisuje také jejich slovenským ekvivalentem, kterému bude rozumět i člověk, který nemá chemické vzdělání a v kosmetickém složení se nevyzná.

  • Kvitok vyrábí kosmetiku raději častěji a v malém množství, aby se produkty dostaly ke koncovým zákazníkům co nejčerstvější. Vzhledem k tomu, že kosmetika neobsahuje žádné syntetické konzervanty a má tudíž kratší dobu spotřeby, je to nejen žádoucí, ale také zvláštním způsobem milé během samotného používání kosmetiky. Vždyť si to představte - otevřete kelímek s krémem, o kterém víte, že je to jen pár tý(dnů), co jej Martina ručně vyrobila!

  • Navzdory velkému obsahu přírodních účinných látek a kvalitnímu složení si Kvitok drží ceny sympaticky nízko a jejich kosmetiku si tak můžete dovolit, aniž byste tím zruinovali rodinný rozpočet.

  • Produktové portfolio značky je tak široké, že si u ní vyberete péči doslova od hlavy až k patě. Za zmínku rozhodně stojí tuhé šampony, které jsou jedny z nejlepších, které přírodní kosmetika může nabídnout. Dále jsou to obličejové krémy, masky, deodoranty a mraky dalších věcí! Jmenujte, cokoli vás napadne, Kvitok to má určitě v nabídce!

 

 

Produkty Kvitok