Vítejte na kouzelném místě plném kvalitní přírodní kosmetiky. Složení všech produktů jsme už zkontrolovaly za vás. Kristi a Liduš ❤️

Crazy Rumors: Veganské balzámy na rty s mňamózními příchutěmi a Leaping Bunny certifikátem

Za značkou legendárních přírodních balzámů na rty stojí manželé Edie a Brian Himmel. S výrobou lahodných ochucených balzámků začali experimentovat už v roce 2003 v Brooklynu a vytyčili si jediný cíl - vytvořit zdravé, vysoce kvalitní produkty s originálními příchutěmi. A to se jim povedlo splnit na milion procent!

Balzámky Crazy Rumors nikdy nejsou přehnaně mastné, příliš tuhé, voskové, nebo chuťově nedobré. Sladkou chuť jim dodává přírodní stévie, což ocení nejenom děti. Vždy jde o dokonalou směs čistě rostlinných a ve většině případů organických složek. Příchutě jsou získávány ze skutečných potravinářských přísad z rostlin, ovoce a zeleniny. V Crazy Rumors NIKDY nepoužívají syntetické příchutě, GMO (geneticky modifikované organismy), parabeny, nebo lepek.

zodiac_banner_3cc4ebbb-e602-47c1-892e-cd62d66738b5

 

Obaly jsou z recyklovatelných materiálů bez BPA (bisfenol) a obsahují o 20% méně plastů, než klasické tuby na balzámy na rty. Crazy Rumors dokonce v tomto ohledu drží prvenství v nejnižším obsahu plastů u výrobků tohoto typu. Jo a při výrobě se využívá i větrná energie, značka je tedy eko zodpovědná po všech směrech. Čerstvé balzámky jsou vyráběny v malých šaržích v Atlantě, ve státě Georgia. Část zisku z prodeje balzámků jde navíc na charitativní účely.

Všechny produkty Crazy Rumors jsou veganské a jejich složky nejsou a nikdy nebyly testovány na zvířatech. Věděli jste, že Crazy Rumors získali dokonce přísnou certifikaci Leaping Bunny, která NEtestování na zvířatech přímo zaručuje? Tohle logo nemá jen tak nějaká značka! A jelikož jsou balzámy veganské, logicky neobsahují žádné živočišné složky, a to ani včelí vosk, med nebo lanolin.

Jaká je trvanlivost balzámků? Navzdory jedlému složení se Crazy Rumors podařilo vyvinout recepturu, kdy jsou produkty konzervovány pomocí dvou antioxidantů - vitaminu E a jojobového oleje. Díky tomu vám otevřený balzámek vydrží až 24 měsíců, ačkoli výrobce jej doporučuje spotřebovat do 18 měsíců od otevření. 

Přírodní balzámy na rty od Crazy Rumors jsou s námi na Borůvkovém kopečku téměř od začátku. Proto si troufáme říct, že jsme vyzkoušely snad všechny příchutě, které máme v nabídce. Vybrat jednoho favorita je pro nás ale prakticky nemožné. Úžasní jsou ovocní parťáci Black Cherry nebo Banana Split. Vzhledem ke cruelty-free složení bude skvělým dárkem pro vegany kombinace meruněk a švestek s výstižným názvem Leaping Bunny. Děti vám utrhnout ruce za žvýkačkový nášup Bubble Gum a přes zimu zase oceníte kávové příchutě, jako je například French Vanilla.

Zapomenout nesmíme ani na naše milované tónující balzámy vonící po ibišku. Sáhneme po nich vždy, když nemáme vyloženě chuť na rtěnku, ale zároveň chceme rty zvýraznit a přitom i vyživit. Odstín Tropical - to je on, našeho srdce šampion!

 

Produkty Crazy Rumors